Cautare

1339 de rezultate pentru "asociatia cultul eroilor" (3.18 secunde)
Asociatia municipiilor din Romania face lobby pentru ca un procent din incasarile Distrigaz si Electrica sa ramana la autoritatile locale pe terenurile carora trec conductele de gaz sau retelele electrice.
Asociatia noastra se intindea atunci pina la Calarasi”, ne-a mai spus Tanvuia. In razboi Tot simbata pescarii de la Asociatia Pescarilor din Galati au anuntat ca au chemat in instanta Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol.
ßi Asociatia Romana a Carnii ( ARC) contesta ordinul ANSVSA. ... Acesta a mai spus ca Asociatia a inaintat o sesizare catre Ministerul de Justitie, prin care semnaleaza ca ordinul impus de ANSVSA constituie un abuz.
"Din Asociatia nr. ... La Asociatia nr. 615, din care face parte blocul E, cu un numar de 80 de apartamente, sint multe familii de batrini care nu au dorit pina acum acest lucru si din acest motiv nu am putut face demersurile", ne-a declarat Gina Costin.
Scopul declarat al campaniei, initiata de Asociatia Patronala din Industria Laptelui (APRIL), Asociatia Romana a Carnii (ARC) si Patronatul National al Viei si Vinului (PNVV), este de a opri scaderea consumului de alimente produse la noi, a productiei autohtone, dar mai ales de a evita falimentul unitatilor de productie.
"Asociatia a functionat incepand din anul 2002, pana in prezent. ... Acesta "a sprijint asociatia prin actiuni contributive de ordin moral si material".
Spre deosebire de institutul de cercetare american, Asociatia Europeana pentru Bioetanol (EBIO) evidentiaza importanta biocombustibililor. ... In consecinta, asociatia europeana incurajeaza conversia masinilor la bioetanol.
Initial la Prut activau pescarii inscrisi in Asociatia Pescarilor Galati. ... "Pina acum s-au inscris la 'Lotca' 30 de pescari care au facut parte din Asociatia Pescarilor.
Asociatia Job din Galati a chemat in judecata Guvernul pentru a da socoteala pentru atribuirea fara conditii prealabile a 110.000 de euro pentru promovarea brandului "Fabulospirit" in Europa, dupa ce organizatia purtase zeci de discutii cu angajatii Executivului pentru sustinerea financiara a unui alt brand, "Romania-Culoarea p".
Agentiile si agentii imobiliari vor fi obligati sa respecte anumite criterii de calitate a serviciilor in relatiile cu clientii, prin introducerea unui standard profesional, care va fi elaborat de Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare (ARAI), pe baza reglementarilor europene.
Asociatia care colecteaza taxa ecologica aplicata electrocasnicelor si care trebuie sa se ocupe de reciclarea acestora nu a fost inca autorizata de Ministerul Mediului. ... CECED, asociatia care s-a angajat sa preia responsabilitatea de colectare si reciclare a produselor electrocasnice si electronice, a gasit o explicatie stupida pentru noua taxa:
Companiile de leasing ale bancilor detineau, in 2006, 75% din piata, societatile de leasing independente 17,5%, iar companiile captive (care fac parte dintr-un grup financiar dezvoltat in jurul activitatilor bancare) aveau o pondere de 7,5%, potrivit datelor centralizate de Asociatia de Leasing si Servicii Financiare NeBancare (ALB) si de Asociatia Societatilor de Leasing din Romania (ASLR).
Locurile de cazare de pe litoralul romanesc pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate in septembrie, la Mamaia si Neptun, in cadrul Bursei Litoral, organizata de Asociatia pentru Promovarea Turismului, Litoral.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania solicita candidatilor care vor sa devina parlamentari europeni sa-si expuna pozitia oficiala cu privire la revizuirea sistemului de aplicare a TVA si unificarea la nivelul UE a bazei de impozitare.
Testele realizate in Insula Mare a Brailei, la sesizarea Greenpeace, vor fi refacute, intrucat asociatia a reclamat ca inspectorii nu au respectat normele din domeniu. ... Asociatia si Ministerul Agriculturii au citat, fiecare, opinii si studii stiintifice.
Noile neintelegeri survin in contextul in care Fruvimed este la un pas de a depasi situatia de criza, dupa ce Asociatia PAS a achitat 300 de miliarde de lei pentru iesirea din faliment a firmei.
Astfel, pentru Regiunea N-V, beneficiarul eligibil este Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Transilvania de Nord, care este in curs de infiintare si care va avea ca asociati Consiliile Judetene din Cluj, Bihor, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Maramures.
Ministerul Economiei si Finantelor si Asociatia Romana a Bancilor (ARB) au incheiat un protocol de colaborare cu scopul sustinerii dezvoltarii mediului de afaceri si al absorbtiei fondurilor europene.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Guvernului ca romanii rezidenti in strainatate care detin autovehicule sa nu plateasca taxa de prima inmatriculare daca prefera sa inregistreze masinile in Romania.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din RomA¢nia isi exprima opozitia fata de intentia autoritatilor de a aproba cresterea pretului gazelor naturale produse in RomA¢nia si considera ca masura de a ajuta populatia pentru a suporta o astfel de marire nejustificata este populista si incorecta economic.
google-analytics.com